6 sep 2009

21...and counting.

Ik dacht: na 20 keer da zelfde liedje heb ik het er toch wel mee gezien... K'werd wakker, 2 september, rond een uur of 5 (vroege shift in de esso,bleirgh) en luguber doch waarachtig als het achtereind van een kikker werd het mij bijna letterlijk in mn gezicht geduwd : Joke, ge zijt nog maar es jarig!

1ste smsje: Gelukkige verjaardag!
2de smsje: Gelukkige verjaardag,Joke!
3de smsje: Ne gelukkige he, Joke! Laat de kurken maar knallen!
4de smsje....
5de...6de...7de...8ste...9ste...10de...11de...12de...(vanaf hier werden ze genegeerd)...13de...14de...15de...16de...17de...18de...19de... (einde shift in de esso)

Jarig zijn ! Gezellig, ge voelt u ff speciaal...ma voor de rest is eigenlijk geen bal aan...tenzij ge er zelf BALLEN aan geeft !

5 september 2009, 11.37u : Een pinata van 2,5meter in de vorm van een gigantische fallus hangt te blinken in mijnen hof. De liefdevolle genodigden van mijn birthdaybash staan met baseballknuppel en glinsters in de ogen klaar om te achterhalen wat erin zit. Ze hebben al een muziekquiz op een springkasteel achter de rug, in een ver verleden, toen de avond nog jong was.Want licht maakte plaats voor donker in no-time, en omdat de sangria per liter en per uur werd geserveerd, vloog de tijd nog eens zo snel. Niemand die nog nadenkt over de perversheid van de daden die zij zullen stellen...bovendien zou een blinddoek voor de nodige discretie zorgen.

6 september 2009, 2.30u in de ochtend. Er is ge-weerwolft, er is gesnoept van alle geneugten die zich in de pinata bevonden (mmm). De laatste genodigden verlaten het ouderlijke huis van de jarige, en laten haar achter met een grijns tot achter de oren. Alweer een geslaagd feestje:)

Geen opmerkingen: