26 sep 2009

Beyond the limits.

Aaaaargggggghhhh....de pijn!!! Als een gloeiende breinaald doorspiest ze mijn ledematen, als een misplaatste lintworm met metalen pinnen parasiteert ze mijn spiermassa. No...more...movement...
(tenzij ik echt dringend moet plassen).
Mag ik u voorstellen: Joke op donderdagavond, omstreeks 21.45u...
Juist, dit ruikt inderdaad naar een ondermaatse conditie. Hoewel deze toch wel belabberde lichamelijke verschijningsvorm slechts enkele dagen heeft geduurd kon ik mijn brein er niet van weerhouden een causale relatie op te sporen met activiteiten in het verleden. Gepeins en gepieker wist mij te overtuigen van het oorzakelijk verband met de dingen die ik heb uitgevreten op uiterlijk woensdagavond (19u-21u) en donderdagavond (20u-21u)
--------------
Woensdagavond (19u-21u): afro-hedendaagse dans.
aka: "doe es een aap na" voor gevorderden. Wat was dat in godsnaam. Reeds na 5 minuten was ik, samen met Annabel (die ik had meegesleurd naar deze merkwaardige proefles), en nog een heleboel andere gestoorde nieuwsgierigen als chimpansees rond aan't dansen door de kamer, mekaar besnuffelend, oergeluiden producerend...enfin, allerlei zaken aan het doen die een heel pak hits zouden scoren op Youtube. Zeer vermoeiend, zeer bizar, zeer weinig kans op vrijwillige herhaling.
-------------
Donderdagavond (20u-21u): zumba.
aka: "volg de hipste trend" voor dummies. Zelfs een totaal non-conformistisch brokje adolescentie als ik durft al eens in de valkuil der commercialisering te trappen. Ik moest het proberen. En wonder boven wonder: het was nog plezant ook. Behalve dan de confrontatie met de beperkingen van mijn 21jarige, half-in-elkaar-stortende corpus.

Wellicht zal ik de combinatie "afrikaanse dans- afrohedendaagse dans- zumba" op weekbasis niet meer snel herhalen. Maar die conditie, daar moet allesinds aan gewerkt worden. Vive la sportivité!

1 opmerking:

Chris zei

massageolie doet wonderen, en voor de rest een beetje fietsten op een laag verzet, een paar uur in een heel warm bad liggen weken. Allesinds, ik kan me niet direct een paar dansen inbeelden waar jij je niet goed zou in kunnen voelen, het dansen past bij je zoals een aboriginal met een didgeridoo