13 jul 2008

In Heist zijde rapper asda ge peist!

Als twee neurotische visjes klommen Joke en Fenne woensdag ietwat klungelig (zie fiets) de trein op richting...jawel,Knokke-Heist! Traditiegetrouw met camping 'de zeemeeuw' in't vooruitzicht, waar een rustieke stacaravan weer enkele daagjes zou bewoond worden door iets minder rustieke jonge deernes. Wat? Het weer? Geen probleem... Die paar spatjes onschuld konden echt hun pret niet bederven!

Dag 1: Arriving,pakking out,talking to the bomma,making sure she has left the stacaravan before putting the kot on stelten...En dan...een fietstocht door de regen!! Niets zo heerlijk als nattigheid en wind om een verkoudheid uit te dagen.
Als dan blijkt,wanneer je de natte klieders haar voor je ogen hebt weggeveegd,dat je tot in blankenberge bent gebolt,en met je neus voor het zandsculpturenfestival staat, dan is dat me dunkt mooi meegenomen!
Dag 2: Vloeiend overstromend vanuit dag 1,aangezien woensdagavond partynight is...Middelkerke,hoe saai en boeregat het ook mag klinken,die nacht was het casino dat er middenin lag van ons. En van onze twee kersverse vrienden: Dries en Michael, onze connectie naar de VIP-zone van de Noxx in Antwerpen. Tegen de tijd dat we weer opstaan (2u in de namiddag) is dag 2 reeds half naar de knoppen. Een kleine folkloremarkt bezoeken, en in schoonheid afsluiten met een openluchtfilm op het strand van zeebrugge.
Dag 3: Early Rising! Er moet alweer opgeruimd worden...zelfs aan een regenachtige citytrip naar de vlaamsche kust komt een pijnlijk einde. Tot volgend jaar,noordzeegarnalen!

In Heist zijde rapper asda ge peist, maar de lokale bobslee is dan wel vereist ;)

2 opmerkingen:

flanger zei

Genietbaar zoals altijd ;-)

Anoniem zei

drie drukke daagjes precies :D