20 jul 2008

Rock Herk!!

Rond half 2 in de namiddag vertrok ik, met een goed humeur,een klein zonnetje en een hoop mensen die ik van haar noch pluim kende richting Herk-de-stad...een onschuldig plekje tussen Aarschot en Diest, maar 1 dag per jaar DE plaats om decadent hard uit de bol te gaan.

Vroege namiddag: Lagwagon op het programma. Niet echt mijn stijl, maar het enthousiasme van de omstaanders en de snor van de zanger maakte het spektakel toch ietwat aangenamer.
Drumcorps: Experimenteel lawaai, oftewel: de gehele populatie arbeiders van een duracelfabriek,na 20 bakken pure vodka,losgelaten tussen hun eigen machinerie, opgenomen door een met extreem lange dreadlocks gezegende jonge kerel: http://www.myspace.com/drumc0rps

De rest van de vooravond was eveneens matig tot onuitstaanbaar, dus het vlakbijgelegen parkje,vergezeld van een bak bier, was meer dan welkom.
De avond in...met Drum & Bass...(o.a. Murdock). Aangezien we iemand bij hadden met een gebarsten voet (en bijgevolg een rolstoel) konden we tot helemaal vooraan aan het podium sluipen,waar de sfeer uit de pan vloog en het einde werd ingezet van een ongeloofelijk voor herhaling vatbare dag! Rock on!!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Well, all I can say is. Im hungry.

Anoniem zei

gebarsten voet? :o

Joke zei

jazeker!